HACCP – სურსათის უვნებლობის მართვის სისტემა

HACCP – სურსათის უვნებლობის მართვის სისტემა 2019-08-24T13:03:00+00:00

Project Description

რა ნორმები უნდა დავიცვათ იმისათვის, რომ შენი კვების ობიექტი არ დაჯარიმდეს?!

12 სექტმებერს, ერთდღიანი ტრენინგი – HACCP – სურსათის უვნებლობის მართვის სისტემა

ტრენინგის თემატიკა:

  • მომსახურე პერსონალის ჰიგიენის და ქცევის წესები
  • სურსათის უვნებლობა
  • საფრთხეები
  • გამომწვევი წყაროები
  • სურსათის უვნებლობის მართვის სისტემა
  • HACCP -ის 7 პრინციპი
  • სამზარეულოს ძირითადი წესები
  • 5 გასაღების პრინციპი უვნებელი სურსათისთვის
  • ჯვარედინული დაბინძურების პრევენცია
  • ბაქტერიები და ტემპერატურა
  • პროდუქტთან შეხებაში მყოფი ინვენტარი
  • ბოსტნეულის რეცხვა
  • კვერცხის რეცხვა
  • პროდუქტის გალღობა
  • კერძის მომზადება-თერმული დამუშავება, კერძის მომზადების მოქმედი წესები
  • კერძის სერვირება
  • კერძის გაგრილება
  • FIFO
  • შეუსაბამო პროდუქტის მართვა
  • ალერგენები
  • დასუფთავება
  • დაავადებათა სიმპტომები და დაზიანებები
  • ჭრილობები და დაზიანებების დამუშავება
  • პირადი ჰიგიენა
  • ტრენინგის ხანგრძლივობა: 4 სთ;
  • თარიღი: 12 სექტემბერი;
  • დრო: 18:00-22:00;
  • ადგილმდებარეობა: ქ. თბილისი, ნინო ჩხეიძის N 54;
  • ღირებულება: 120 ლარი;

ადგილების რაოდენობა შეზღუდულია

  • ტრენინგის ხანგრძლივობა: 4 სთ;
  • თარიღი: 12 სექტემბერი;
  • დრო: 18:00-22:00;
  • ადგილმდებარეობა: ქ. თბილისი, ნინო ჩხეიძის N 54;
  • ღირებულება: 120 ლარი;

სპეციალური შეთავაზება – 10%-იანი ფასდაკლება:

  • CRDC-ის კურსდამთავრებულებზე;
  • სტუდენტებზე;
  • ერთი ორგანიზაციიდან 2-ზე მეტი თანამშრომლის დასწრების შემთხვევაში.

 

რეგისტრაცია
ილონა ტეხოვი
ილონა ტეხოვიტრენერი
რეგისტრაცია