ილონა ტეხოვი

ილონა ტეხოვი 2019-03-10T19:07:37+00:00

ამჟამად სასტუმრო Radisson Blu Iveria-ს სურსათის უვნებლობის მენეჯერი

პრაქტიკული გამოცდილება სასტუმრო Radisson Blu Iveria- ში 2013 წლიდან: სამზარეულოს დეპარტამენტის ადმინისტრატორი, F&B დეპარტამენტის ადმინისტრატორი

განათლება: ფსიქოლოგი, ფსიქოთერაპევტი (მაგისტრი)

გავლილი ტრენინგები:

GMP requirements; Prerequisite programs (Personal Hygiene Rules and Practices; Technical Maintenance; Cleaning and Sanitation; Pest Control; Waste control; Storage practices; Allergen control; traceability; product recall) Hazard Analyses and Critical Control Points (HACCP)System.
Internal audit training in accordance with ISO 22000:2005 requirements.